Kinderactiviteiten in musea & bibliotheken in Twente
Culturele uitagenda

Kinderactiviteiten in musea & bibliotheken in Twente

In Twente zijn er hele leuke tentoonstellingen en kinderworkshops in kindvriendelijke musea, kun je proefjes doen in science expo's en zijn er veel leuke kinderactiviteiten in de bibliotheken. Speciaal voor gezinnen en kinderen. Kom met kinderen naar het museum!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 54 resultaten
Pagina: 12
totaal 54 resultaten
Pagina: 12

Tips van de maand | Uitagenda

Kinderactiviteiten in het museum in de regio Twente

Met kinderen naar een kidsproof museum is echt een leuk uitstapje. Veel musea in de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo hebben extra kinderactiviteiten: een museum speurtocht voor kinderen, een familierondleiding door het museum, een museum audiotour voor kinderen en meer. Ook zijn er in het museum vaak extra leuke workshops voor kinderen op woensdagmiddag, in het weekend en in de schoolvakanties.

In de uitagenda van Kidsproof Twente vind je alle kindvriendelijke tentoonstellingen en alle leuke museumactiviteiten voor kinderen in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne, Rijssen, Haaksbergen en Wierden.

Kinderactiviteiten in de bibliotheek in de regio Twente

De bibliotheken in Twente organiseren speciale kinderactiviteiten: vaak is er een voorleesuur voor kinderen, een speciaal voorleesuurtje voor peuters, er zijn regelmatig leuke workshops voor kinderen in de bibliotheek én in sommige bibliotheken zijn zelfs kleine theatervoorstellingen voor kinderen. In de uitagenda van Kidsproof Twente vind je ze allemaal!