icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Beweegkriebels voor peutersTerug naar het overzicht

Kinderen hebben plezier in bewegen en bewegen het liefst de hele dag. Maak kennis met Beweegkriebels!
Helaas bewegen kleine kinderen tegenwoordig steeds minder. Overgewicht komt bij steeds meer jonge kinderen voor, net als bewegingsachterstand. Bewegen heeft een positieve invloed op het tegengaan van deze problemen.

De basis voor een goede motorische ontwikkeling wordt al gelegd in de eerste zes maanden; vroeg begonnen is vroeg gewonnen! In deze themabijeenkomst worden tips en ideeën gegeven over bewegen met baby’s, dreumesen en peuters in en om het huis.

Het cursusbureau Jeugdgezondheidszorg (JGZ) organiseert deze leuke themabijeenkomst. Daarnaast ondersteunen ze ouders graag bij het opvoeden van hun kind(eren). Zij werken samen met CJG/LOES-loketten waar je terecht kunt voor informatie en advies over opvoeden en opgroeien.

Er zijn nog meer handige themabijeenkomsten zoals Opvoeden & Multimedia, Peutergevoelens of samen sterk tegen pesten. Je vindt een compleet overzicht op hun website, via de roze button.

We hebben nog meer handige opvoedtips voor je op een rijtje gezet in onze categorie Zorg & Opvoeding!

Cursusbureau GGD

Nijverheidstraat 30
7511 JM Enschede
Openingstijden Data, locatie en aanmelding via de website
Prijs gratis Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Twente

Zomervakantie in Twente

Het is ZOMER en bijna VAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check onze 14 zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!