KinderfysiotherapieTerug naar het overzicht

Voor kinderfysiotherapie kan je kind terecht bij Fysiotherapiepraktijk Fysio in je Voordeel!

Kinderen leren spelenderwijs: door te bewegen en te spelen, ontdekken kinderen hun wereld en ontwikkelen zij hun zintuigen en motoriek.

Goed bewegen is belangrijk voor de motorische ontwikkeling en het zelfvertrouwen van het kind. Bij sommige kinderen is sprake van een bewegingsprobleem. De ontwikkeling kan vertraagd, bedreigd of afwijkend zijn.

Kinderfysiotherapeut Marlies begeleidt kinderen met motorische problemen, met als doel hen zo optimaal mogelijk te laten bewegen en te ontwikkelen.

Fysiotherapiepraktijk Fysio in je Voordeel heeft verschillende vestigingen in Borne en Hengelo. De kinderfysiotherapie wordt gegeven in de vestiging Tubantia in Hengelo. Deze locatie biedt ruimte aan drie behandelkamers en een grote oefenzaal en maakt deel uit van het clubgebouw van HVV Tubantia.

Neem gerust eens contact op met Marlies als je vragen hebt of klik via de roze button door naar de website voor meer informatie.

Voor meer tips over ontwikkeling en opvoeding zie onze categorie Zorg & Opvoeding!

Fysio in je voordeel

H. Leefsmastraat 2
7556 JG Hengelo
Openingstijden Zie website
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Agenda van Sinterklaas

Agenda van Sinterklaas

Sinterklaas is heel druk in deze periode. Wil jij weten waar de Goedheiligman de komende tijd allemaal te zien is en welke activiteiten hij voor jullie op de planning heeft staan?

Bekijk zijn agenda!