KindertandartsTerug naar het overzicht

De Jeugdtandverzorging The Big Apple; voor kinderen van 2 tot 12 jaar!

De nadruk ligt op preventieve maatregelen, gericht op het voorkomen van gaatjes! Ze geven voorlichting over voeding, mondverzorging, poetsles en het fluorideren van het gebit.

Je kind krijgt bij The Big Apple een volledige gebitsverzorging. Naast controle, preventie en eventuele behandeling, bijv. het repareren van een afgebroken tand, een kroon, een etsbrug, etc., kunnen de kinderen ook behandeld worden voor orthodontie.

Daarnaast letten de tandartsen op verkeerde gewoontes bij je kind, zoals duimzuigen, mondademhaling, afwijkende tongfuncties e.d. Het is noodzakelijk dat zowel het melkgebit als ook het blijvend gebit wordt behandeld!

Je kind kan behandeld worden in één van de tandartsbussen (dental-cars) bij zijn of haar basisschool of in de behandelcentra in Enschede, Almelo of Eibergen. Voor meer informatie klik je via de roze button door naar de website!

Wil je meer informatie of tips over opvoedkundige problemen? Kijk in onze categorie Zorg & Opvoeding!

Jeugdtandverzorging

Haaksbergerstraat 109
7513 ER Enschede
Openingstijden Voor aanmelding en het maken van een afspraak zie website.
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Agenda van Sinterklaas

Agenda van Sinterklaas

Sinterklaas is heel druk in deze periode. Wil jij weten waar de Goedheiligman de komende tijd allemaal te zien is en welke activiteiten hij voor jullie op de planning heeft staan?

Bekijk zijn agenda!