LoesTerug naar het overzicht

Bij Loes kun je terecht voor al je vragen over opvoeden en opgroeien!

Loes vind je in 13 gemeentes in Twente. Het is een centraal punt waar ouders/verzorgers terecht kunnen voor informatie en advies over opgroeien en opvoeden. Dat kan 24 uur per dag via de website, waar allerlei tips staan, een overzicht van alle opvoedcursussen en leuke themabijeenkomsten. Alles wat Loes biedt is gratis voor ouders in Twente.

Wil je persoonlijk antwoord op een vraag over je kind? Loes werkt samen met deskundigen op het gebied van opvoeden. Deze zogeheten Loes-medewerkers beantwoorden je telefonische of digitale vragen en zijn aanwezig in de Loes-inlooppunten. Je kunt bij hen terecht met bijvoorbeeld vragen over gezond gewicht, gedrag, angsten, eet- en slaappatronen.

Neem, via de roze button, een kijkje op de site voor meer informatie en het actuele cursus- en activiteitenaanbod!

Wil je meer weten over opvoeden? Kijk dan in onze categorie Zorg & Opvoeding!

Loes


Openingstijden Kijk voor de het inlooppunt bij jouw in de buurt op de website van Loes! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Agenda van Sinterklaas

Agenda van Sinterklaas

Sinterklaas is heel druk in deze periode. Wil jij weten waar de Goedheiligman de komende tijd allemaal te zien is en welke activiteiten hij voor jullie op de planning heeft staan?

Bekijk zijn agenda!