Peuterspeelzaal Spring!Terug naar het overzicht

Zoekt u als (werkende) ouder een uitdagende plek voor je peuter? Spelen bij Peuterspeelzaal Spring!

De 14 peuterspeelzalen van Spring! in Hengelo en Beckum zijn een voorschoolse voorziening voor peuters van twee tot vier jaar.

Samen met leeftijdsgenootjes biedt Spring! je peuter een veilige omgeving, waar hij spelend leert en zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Je kind wordt zo goed voorbereid op de basisschool. Een hele stap in zijn jonge leven!

Het fijne is dat je bij de lieve leidsters ook met al je opvoedkundige vragen terecht kan! Want een peuter kan soms beste veel van je vragen!

De inrichting van alle peuterspeelzalen en buitenspeelruimtes is erg overzichtelijk, er is een prettige sfeer en een gevoel van geborgenheid. Tegelijkertijd is de inrichting uitdagend en biedt volop mogelijkheden voor spel, keuzes en activiteiten.

Met locaties in alle wijken is er altijd wel een zaal bij jou in de buurt! Klik via de roze button door naar de website!

Wil je op de hoogte blijven van alle leuke activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Stichting Spring! Peuterspeelzalen

Enschedesestraat 100 A
7551 ER Hengelo
Openingstijden Kijk op de website voor de openingstijden per locatie!
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Agenda van Sinterklaas

Agenda van Sinterklaas

Sinterklaas is heel druk in deze periode. Wil jij weten waar de Goedheiligman de komende tijd allemaal te zien is en welke activiteiten hij voor jullie op de planning heeft staan?

Bekijk zijn agenda!