Mindfulness voor kinderenTerug naar het overzicht

Happy in je vel! No stress met mindfulness voor kinderen.
Er wordt veel van kinderen gevraagd. Ze gaan naar school, willen met vriendjes spelen, moeten naar de sport, muziek- of knutselclub, hebben huiswerk, willen gamen en televisie kijken. Kinderen krijgen gedurende de dag heel wat prikkels te verwerken! Hierdoor vergeet je soms met jezelf bezig te zijn.

Daarom is er mindfulness voor kinderen van talenten.club! Happy in je vel. Door middel van de training mindfulness voor kinderen leren kinderen vaardigheden te ontwikkelen om zich te ontspannen, te concentreren, beter om te gaan met verschillende omstandigheden en meer aanwezig te zijn in het hier en nu. Dit is voor zowel de school- als de thuissituatie fijn!

De mindfulness training duurt 6 weken. De training wordt diverse malen in het jaar gegeven. Er zitten maximaal 10 kinderen in een groep. Ze komen één keer per week bij elkaar voor ontspanningsoefeningen.

Meld je aan voor mindfulness-voor-kinderen via de roze websitebutton.

Als je lekker in je vel zit, heb je ook weer zin om eropuit te gaan! Kijk op onze site voor tips.

Talenten.club

De Groene Boog 8
7513 KA Enschede
Openingstijden Zie website Prijs €60,- per deelnemer, inclusief fruit en iets te drinken Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!