10x leuk logeren bij de boer!

7 november 2019

Logeren bij de boer is een unieke ervaring, zeker voor kinderen! Handjes uit de mouwen, authentiek buitenleven en lekker Hollands. Vaak midden in de natuur en tussen de dieren. Verzorgen, meehelpen... op deze campings maak je het boerenleven van dichtbij mee.

1. Koe in de Kost
Bij verblijf in een originele Grondulow krijg je bij je vakantiehuisje een ‘eigen’ koe! Naast het verzorgen en melken van jouw koe, zijn er allerhande boerderij-klusjes waarbij je kunt helpen. Ook zijn er volop speelmogelijkheden voor kinderen.

2. Vakantieboerderij Molenbroek
Op deze knusse Limburgse kampeer-boerderij overnacht je in één van de 7 brocante ingerichte themakamers, een kleurrijke Pipowagen, in sfeervolle houten huisjes, een retrocaravan of klapcaravan. Maar er zijn ook ruime staanplaatsen.3. Slapen in een hooiberg
De boerderij van Erve Woolderink is een rijksmonument waar je geweldig kunt overnachten met kinderen. Meehelpen op het erf, spannende avonturen beleven in het bos, zwemmen, vissen of kanoën op de rivier. Het kan hier allemaal!

4. B&B Notterveld
Gelegen tegen de Sallandse Heuvelrug en vlakbij Avonturenpark Hellendoorn vind je deze gezellige B&B. Overnacht in een appartement voor 4 personen in de authentieke boerderij en ontbijt met heerlijke verse eitjes en verse melk.5. De Gerrithoeve
Brabantse gastvrijheid & gemoedelijkheid staan centraal bij deze boerencamping in de buurt van Den Bosch. Er is een fantastische speeltuin (binnen & buiten) en er zijn 2 horecagelegenheden waar je terecht kunt voor een lekkere lunch, diner en/of de borrel.

6. Eureca
Op dit boerenerf op Schiermonnikoog is de oude boerderij verbouwd tot een gezellige groepsaccommodatie voor 10 tot wel 100 personen. Nieuw hier is de mogelijkheid tot groepskamperen en de 2 luxe gezinstenten voor 8 personen.7. De kleine Wildenberg
Even heerlijk onthaasten en je echt helemaal terugtrekken van het gewone dagelijks leven doe je op deze bijzondere plek nabij Deventer. Van pipowagen tot vakantiehuizen, overal zul je het gevoel van luxe ervaren op deze boerderij.

8. Mariekerke
Deze familiecamping op het Zeeuwse eiland Walcheren biedt veel om het families met kinderen naar hun zin te maken; een speeltuin, waterpretweide, grote speelschuur, hooizolder, maisbad en natuurlijk heel veel lieve dieren!9. Terschellingse Tipi

Kom kijken hoe het schapenscheren, schapen melken en schapen drijven in zijn werk gaat. Speel boerengolf of doe een fotospeurtocht! Gaaf toch! Hier overnachten kan in een Tipi, Safaritent, de Waard tent óf gewoon in je eigen tent!

10. Hertenboerderij de Weerd
Zandbakken, glijbanen, schommels, trampolines, skelters, fietsjes, waterspeelplek, ritjes op de platte kar en meer... en natuurlijk herten (en vele andere dieren). Op de camping van deze hertenboerderij is het heerlijk vertoeven!

Glamping bij de boer! Veel plezier!