4x uitjes voor dierenvriendjes

5 juni 2023
Voor kids die dol zijn op dieren is Twente een waar paradijs! Bezoek bijvoorbeeld een kinderboerderij om konijntjes te knuffelen en geitjes te voeren.
Uitjes voor dierenvriendjes

Kaas maken

Bij Landgoed Kaamps leren kinderen alles over het boerenleven. Op de boerderij én kaasmakerij zijn veel rondleidingen en activiteiten voor kinderen. Je kunt hier zelfs je eigen kaasje maken.

Landgoed Kaamps

Hoog knuffelgehalte

Voor een knuffelhuis, skelterbaan én (natuur)speeltuin moet je bij Kinderboerderij Dondertman zijn. Ze organiseren hier ook leuke kinderfeestjes en workshops. Wij zijn gek op dit plekje en de prachtige omgeving. Echt een bezoekje waard!

Kinderboerderij Dondertman

Ontmoet daantje das

Verscholen tussen de glooiende heuvels ligt Natuurmuseum Holterberg. In het bos ontmoeten kinderen Daantje Das en zijn vrienden, zoals de guitige eekhoorn.

De grens over

Emsflower is Europa's grootste plantenkwekerij. In het Erlebnispark bewonderen kinderen vlinders, ontdekken ze tropische planten en dieren en spelen ze in de speeltuin.

Kinderboerderijen in Twente

Kunnen de kinderen niet genoeg krijgen van al die dieren? Wij hebben de leukste kinderboerderijen in Twente voor jullie op en een rijtje gezet.

PS. Benieuwd naar de andere kindvriendelijke plekjes uit onze Hotspots gids? Bekijk ze in het overzicht.