icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120
icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120

5x terras met speeltuin

23 mei 2020
In onze regio zijn zoveel leuke terrasjes te vinden! Lekker een eindje fietsen en dan ergens neerploffen voor een verkoelend drankje of een hapje eten. Dan is het erg fijn als de kinderen zich ook vermaken. Wij hebben wat leuke terrassen mét speeltuin voor je.
Het terras op met de kinderen

Bie Heintje

In Oud Ootmarsum, verscholen tussen het prachtige Twentse landschap, ligt vakantiepark De Witte Berg. Mét een geweldig restaurant: Bie Heintje. Dit is de ideale rustplaats na een fietstocht of wandeling met de kinderen. Naast een buitenspeeltuin met springkussen is er een hele toffe binnenspeeltuin. En het leukste is, je kunt er ook nog heerlijk eten!

Kampkuiper

Neem gezellig plaats op het terras van Kampkuiper in Harbrinkhoek. Terwijl jullie genieten van een hapje of een drankje, kunnen de kinderen zich ondertussen gezellig vermaken in de speeltuin, snoepend van een heerlijk softijsje. Voor de kleine en de grote honger ben je hier ook aan het juiste adres. De kok maakt graag wat lekkers voor jullie klaar.

De Flierefluiter

Ietsje verder rijden vanuit Twente, dus niet echt geschikt voor een fietstochtje. Maar toch zeker de moeite van een bezoekje waard. Dat is De Flierefluiter in Raalte! Hier kunnen de kinderen zich zowel binnen als buiten vermaken met de vele speeltoestellen, de dieren of het zwembad. En de ouders kunnen hun kinderen vanaf het terras zien spelen.

Klein Afrika

Een middagje zonnen en spelen op Het Hulsbeek maakt hongerig. Laat er nou een fantastisch restaurant zijn aan de rand van Het Hulsbeek, waar je heerlijke pannenkoeken (of wat anders) kan eten: Klein Afrika! Terwijl je wacht op je gerecht, kun je nog lekker even uitrazen in de geweldige speeltuin of een rondje langs de vele dieren lopen.

Else am See

Heb je zin in een dagje relaxen met de kinderen? Neem dan je handdoek mee, een luchtbed, een bal, wat te drinken en een schepje (en de kinderen natuurlijk) en ga bij Ootmarsum de grens over richting de Quendorfer See. Zoek daar een plekje uit, dicht bij het grote speeltoestel, en neem voor de lunch lekker plaats op het terras van restaurant Else am See.

Meer fijne adresjes vind je in onze categorie Uit Eten