• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

5x bedankjes voor juf (of meester)

29 mei 2023
Chapeau! Voor alle juffen en meesters die bergen werk hebben verzet om alles het afgelopen jaar voor de kinderen weer zo goed mogelijk te regelen... Applausje voor de juffen en meesters!
Bedankjes voor juf

Hier volgt een extra huiswerk opdracht... Want jullie zijn het vast met ons eens dat de juffen en meesters na dat harde werken best een bedankje hebben verdiend. Als inspiratie hebben wij 5 eenvoudig te maken knutsels.

Hartenkaart

De juffen en meesters verdienen wel een hart onder de riem toch?. Ze staan dagelijks voor je klaar en zorgen ervoor dat je goed bij kan blijven met je schooltaken. Maak daarom een leuk kaartje met hartjes voor ze en schrijf een lieve tekst op de voorzijde. 

Bruistabletje

Tijd voor ontspanning voor juf (of meester)! Bij de Wibra vond ik een zakje met kleine bruisballetjes. Stop er 2 of 3 met wat confetti in een klein plastic zakje. Leuk kaartje erbij en klaar...

Lievelingsjuf

Minder geschikt voor de meester, maar des te leuker voor de juf. Bij de Action kun je DIY armbandpakketjes kopen. Maak daarmee een leuke tekst en vul aan met andere kraaltjes. Superlief toch?

uitMUNTend

Voor de uitMUNTende juf of meester. Koop een plantje munt en een mandje om deze in te zetten, schrijf een lieve tekst op een blaadje en plak deze op het mandje. Wat ook mogelijk is, maar deze heb ik nog niet kunnen vinden, is een papieren 'lunchzak' gebruiken en daar de tekst op schrijven.

 

Strijk over je hart

Maak een hart van strijkkralen en zet daar in een contrasterende kleur juf of meester in. Vind je een hart niet zo stoer voor een meester, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een ster of een rondje.Veel knutselplezier!

Liefs Lotte