9x voorverpakte traktaties

17 januari 2023
Mag jouw kind trakteren op school of kinderdagverblijf en heb jij geen idee wat je moet maken? Wij hebben 9 traktaties voor je op een rijtje gezet die makkelijk en snel zijn, maar zeker niet minder leuk!
eenvoudige traktaties

Heb jij niet zoveel zin om uren te knutselen en bakken voor een traktatie? Gelukkig zijn er heel veel leuke traktaties te bedenken waarvoor dat niet nodig is. In een mum van tijd geef jij een voorverpakte lekkernij een persoonlijke twist. Zeker weten dat jouw zoon of dochter dit net zo leuk vindt!

Wikkelen maar

Online kan je heel veel (gratis) printables vinden van diverse soorten wikkels. Uitprinten, uitknippen en wikkelen maar. Voor een klein bedrag kan je ze ook persoonlijk maken met de naam en leeftijd van jouw kind. In bijna elk thema is wel iets te vinden. Leuk voor knijpfruit, klein zakje chips of popcorn.

Inpakken en weggeven

Voor stoere kids pak je een voorverpakte reep ontbijtkoek in met zwart pakpapier. Teken er vervolgens een stippellijn op met een witte krijtstift en plak er een klein autootje op. Of maak een grappig monstertje van een drinkpakje, gekleurd papier, stickers, veertjes, stiften en wiebelogen. Ook leuk: pak een (muesli)reepje of doosje rozijnen in met een vrolijk papiertje. Met slagerstouw bind je daar een dier op vast en klaar is jouw jungle traktatie!

Wel zo gezond

Met bananen zijn heel veel traktaties te bedenken. Wat dacht je van deze dansende banaan? Je maakt hem heel makkelijk met een cupcake vormpje en wat stiften. Of plak met eetbare lijm wat fondant op een appel voor een gezonde emoji traktatie. 

Voor juf en meester

Met mini-tony chocolony, een leuk kaartje en een theezakje maak je een lekker zakje voor de juf of meester. Of koop bij de supermarkt een kant-en-klare mug cakemix. Verpak deze in een leuke mok, zodat ze zelf een lekker taartje kunnen maken. Als dat geen feestje is!

Veel plezier met trakteren!

Lieve groetjes,
Lotte

PS. Ben je nog op zoek naar een leuk kinderfeestje? Je vindt heel veel inspiratie in onze kinderfeestjes categorie!