Inspiratie voor de paasdagen!

7 maart 2017
Ben jij je voorzichtig al aan het oriënteren op wat jullie met Pasen gaan doen?
Heerlijk, het is al weer bijna Pasen! Een paar vrije dagen op komst om samen met je kind(eren) leuke dingen te gaan doen. Of je nu zin hebt om lekker te gaan brunchen of om samen de natuur in te gaan…op Kidsproof.nl vind je alle leuke tips voor met je gezin op één site. Kijk bijvoorbeeld eens in de categorie Eropuit. Daar vind je een overzicht van alle leuke uitjes in Twente. Hebben jullie bijvoorbeeld al lammetjes geknuffeld? 
 
Paasbrunch
Onze Uitagenda staat vol leuke tips voor de paasdagen. Vind je het leuk om met Pasen uitgebreid te gaan brunchen of lekker uit eten te gaan met het hele gezin? Doe dan eens inspiratie op in onze categorie Uit eten. Hier hebben wij dé restaurantjes voor je op een rijtje gezet waar je met je kids gezellig een hapje kunt eten.
 
Weekendje weg
Een paar nachtjes ergens anders slapen? Op een fijne plek waar ook kinderen welkom zijn? Op onze site vind je leuke Kidsproof-overnachtingsadressen. Ga er lekker een paar dagen op uit in je eigen omgeving of naar één van de andere Kidsproofregio's!
 
Lekker thuis
Zijn de paasdagen voor jou juist hét moment om wat quality time thuis door te brengen? Ook daarbij helpen we je met Kidsproof.nl op weg. In onze categorie DIY staan heel veel leuke knutselideetjes, recepten en spelletjes. 
 
Paaseieren zoeken
Wil je weten waar je in Twente dit jaar paaseieren kunt zoeken? Kijk in onze Uitagenda voor nog meer leuke paastips! 
 
Vrolijk Pasen!
  
Wencke
 
PS 1: nieuw op onze site? Klik dan eerst even naar onze homepagina om een goed beeld te krijgen van wat je hier allemaal vindt. Volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram

PS 2: meld je aan voor onze nieuwsbrief: zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste en nieuwste tips. Rond 20 maart ontvang je dan als eerste onze Lente-en Paasspecial in je mailbox.