• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

8x actief uitje voor energiebommetjes

30 december 2023
In Twente zijn veel plekken om lekker uit te razen. Van de leukste speeltuinen en trampolineparken tot andere avontuurlijke plekken waar kinderen zich uitleven.
Uitjes voor energiebommetjes

Voor kleine aapjes

De jungle van plezier voor kinderen deze zomer! Laat je kleintjes los op de speeltoestellen, terwijl je zelf geniet van een kop koffie of thee. Met zoveel activiteiten voor kinderen van alle leeftijden, inclusief een peuterzone én lasergame area, is Monkey Town Enschede een fijne plek voor een dagje uit.

Monkey Town

Van alles wat

Knuffelen met dieren op de kinderboerderij, klimmen en klauteren in de speeltuin of spetteren in de waterspeeltuin. De Flierefluiter is een fantastische plek om buiten te spelen. Maar ook binnen vind je avontuur voor kinderen: ultralange en stijle glijbanen, trampolines en luchtkussens. Op naar Raalte!

De Flierefluiter

Jump around

De ultieme springplank voor avontuur! Kinderen van alle leeftijden kunnen zich uitleven in de verschillende jump area's. Bij Bounce Valley in Enschede springen kinderen lekker hun energie eruit. Super leuk uitje met vrienden of familie.

Bounce Valley

Verfrissende duik

Een geweldig zwemparadijs in Enschede, compleet met wildwaterbaan, peuterbad en buitenbad voor de zomerse dagen. Op naar Aquadrome voor verfrissing op een warme dag!

Onwijs veel fun

Met glow minigolf, het trampolinepark en de binnenspeeltuin is Funzone in Enschede een perfecte plek voor een dagje uit met het gezin of een kinderfeestje. Gloednieuwe activiteit: de Fun Bowlingbaan, hoe vet!

Funzone

Handen omhoog

De perfecte mix van fun, adrenaline en actie! Lasergame Hengelo is een fantastische plek voor een feestje vol avontuur of een spannend gezinsuitje dat jullie harten sneller zal laten kloppen. Ouders tegen kids?

Op zoek naar de schat

Bij Adventure Twente in Enschede ontdekt je kind de schatzoeker in zich. Ze gaan op zoek naar goud en edelstenen in de prachtige natuurlijke omgeving. Ervaar het avontuur!

Goud en Edelstenen

Energie eruit

Op recreatiepark Het Hulsbeek vind je veel avontuur. Neem bij lekker weer een duik in het water en klim over de waterattracties. Of laat de adrenaline stromen in het klimbos.

PS. Benieuwd naar de andere kindvriendelijke uitjes uit onze Hotspots gids? Je vindt ze allemaal in ons overzicht!