• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

4x Cultureel uitje met kinderen

1 juni 2024
Twente heeft een hele rijke cultuur! Leer er alles over tijdens een bezoekje aan een Kidsproof museum. Of wat dacht je van een vrolijke theatervoorstelling?
culturele uitjes met kinderen

Voor creatievelingen

Hebben jullie thuis een creatieve duizendpoot? Dan kunnen ze bij Kaliber Kunstenschool heerlijk aan de slag. Met allerlei cursussen en workshops op het gebied van dans, beeldende kunst, muziek, theater & meer zitten de kids hier helemaal goed.

Kaliber Kunstenschool

Museum vol techniek

Met één druk op de knop een oude machine in werking zetten of een coole game spelen. Bij Oyfo Techniekmuseum bruist het van de technische snufjes. Deze plek voelt als een grote ontdekkingstocht, waar kinderen ook nog wat leren!

Oyfo

Op ontdekkingstocht

De enorme mammoet lacht je al toe bij De Museumfabriek, op weg naar de Wunderkammers. Genoeg creatieve ideeën opgedaan? Dan gaan kinderen zelf aan de slag in de Makerspace.

Gezellig knus

Vanaf het moment dat je bij Theater Sonnevanck binnenstapt, word je meegenomen in een wereld van verwondering en betovering, waar alles mogelijk is! Kinderen voelen zich meteen thuis in dit gezellige theater.

PS. Benieuwd naar de andere kindvriendelijke plekjes uit onze Hotspots gids? Bekijk ze in het overzicht.