Kerstvakantie in Twente!

3 december 2019
In de aanloop naar kerst én in de kerstvakantie zelf, zijn er in Twente volop leuke (kerst)activiteiten voor de kids!
'Let it snow' in Twente

Gezellig, die decembermaand! De kerstboom staat, de lichtjes zijn aan en de kerstvakantie kan beginnen! 

In de kerstvakantie is er in Twente genoeg vertier voor jong en oud. Of je nu een korte vakantie hebt geboekt in onze mooie streek of je gaat als Twentenaar er lekker op uit, op Kidsproof Twente staat de Uitagenda vol met winterse activiteiten voor ouders & kinderen. 

Schaatsen of skiën?

Ga bijvoorbeeld lekker schaatsen of skiën met de kids. Ja, want skiën kun je ook in Twente! En of jullie nu gaan schaatsen op de ijsbaan in het centrum van de stad, op een recreatieplas (als het hard genoeg gevroren heeft) of lekker binnen bij IJsbaan Twente, de kinderen vermaken zich altijd. En tussendoor natuurlijk even lekkere warme chocolademelk drinken om weer op te warmen!  

Winter Wonderland in Enschede!

Walking in a winter wonderland: deze kersthit komt deze maand in de binnenstad van Enschede tot leven! Het gezellige centrum van Enschede laat zich van haar warmste kant zien. Tijdens Winter Wonderland kun je schaatsen op de Oude Markt, workshops volgen tijdens de kinderexpositie bij Concordia én is de stad sfeervol verlicht met gezellige kerstmuziek in de straten. Tot en met 5 januari waan je je in een écht Winter Wonderland!

En Twente heeft nog veel méér leuke plekjes om te ontdekken met de kinderen! Wat dacht je van één van de vele musea, eropuit adresjes, theaters of bioscopen.

Kerstmarkten

Ook vind je in en om de plaatsen Enschede, Almelo, Hengelo, Haaksbergen en Oldenzaal tips voor bijvoorbeeld leuke kerstmarkten, winter- of kerst workshops, kindvriendelijke restaurants en hippe kinderwinkels. En wat dacht je van de Nieuwjaarsduik in recreatieplas Het Hulsbeek?

Lekker dagje in huis!

Een dagje lekker niksen, knutselen of een nieuw recept proberen is ook zo heerlijk om te doen! Nog inspiratie nodig? In onze DIY-categorie vind je Kidsproof (kerst)recepten, knutseltips en fijne binnen spelletjes.

Wij hebben al een uitje voor de kerstvakantie gepland; wij gaan met de kids naar Openluchtmuseum Ootmarsum voor het Bijbels Kerstverhaal en daarna lekker uiteten! En jullie?

Fijne Kerstvakantie!

Liefs, 
Lotte