Alle leuke kindertijdschriften in één app

16 april 2020
De Donald Duck, Katrien Duck, Tina, Quest Junior, Zo Zit Dat... Wij ontdekten dat je al deze leuke kindertijdschriften (en een heleboel mama-magazines, zoals Linda en Kek Mama) in één app kunt lezen: Tijdschrift.nl. Een soort Netflix voor tijdschriften. 7 redenen om het te proberen.
Tijdschriften voor kinderen

De leukste tijdschriften in één app

Je kunt de online tijdschriftendienst Tijdschrift.nl vrijblijvend uitproberen met een gratis proefabonnement van een maand. Daarna kost een abonnement €9,99 per maand óf €7,50 als je al abonnee bent bij één van de deelnemende tijdschriften. Nu we zoveel thuiszitten besloten we de proef op de som te nemen en de app van Tijdschrift.nl uit te proberen.

1. Allemaal tegelijk

Alle gezinnen met meerdere kinderen kennen dit vast. Er is één Donald Duckje en iedereen wil ‘m tegelijk lezen. Pfff, mag je weer politieagent spelen. Daarom waren we ook meteen blij verrast dat je op Tijdschrift.nl op 5 schermen tegelijk kunt lezen. Ideaal!

2. Een héleboel keuze

Jij een tijdschrift, zoon een tijdschrift, dochter een tijdschrift… zo stapelen de abonnementen zich snel op. Hoe handig als je voor het geld van één abonnement meer dan 75 Nederlandse tijdschriften krijgt. Voor kinderen zijn dat o.a. de Donald Duck, Donald Duck Junior, Katrien Duck, Quest Junior, Tina en Zo Zit Dat. Voor moeders vind je er populaire bladen zoals de Linda, Kek Mama, Ouders van Nu, Jan, Viva Mama, Flair, vtwonen, Story en Elle. Klik hier voor de hele lijst!3. Altijd bij de hand

Wat heb je altijd bij je? Je telefoon én dus met Tijdschrift.nl ook altijd je favoriete tijdschrift. Heerlijk voor al die loze momentjes dat je alleen je telefoon bij de hand hebt. Voor jezelf én voor kinderen die zich vervelen. Handig, je kunt vooraf tijdschriften downloaden op je telefoon of tablet zodat de kinderen (onderweg) altijd wat te lezen hebben.

4. Van alles een beetje

“Mag ik de Tinaaaa?” Heb jij een kind dat van elk tijdschrift enthousiast wordt, maar altijd maar de helft leest? Normaal is het zonde om het tijdschrift dan te kopen, maar bij digitale tijdschriften maakt dat helemaal niet uit. Of je een tijdschrift drie keer leest van voor naar achter óf alleen die ene leuke column of strip. Het kan gewoon.

5. Lekker flexibel

Zijn jullie thuis echte vakantielezers? Krijg je de kinderen alleen aan het lezen op de achterbank in de auto óf als ze vrij zijn van school? Dan zet je het digitale tijdschrift abonnement toch tijdelijk aan óf uit op het moment dat jullie uitkomt. Handig!6. Grotere letters

Natuurlijk hoef jij nog láng niet aan de leesbril ;) maar soms is het toch wel handig als die kleine lettertjes wat groter kunnen. Voor jonge kinderen bijvoorbeeld. Bij de gedigitaliseerde tijdschriften op Tijdschrift.nl kun je daarom zelf de opmaak van het tijdschrift kiezen. Bekijk ‘m zoals ie in de winkel ligt óf opgedeeld in duidelijk leesbare teksten. In grote of kleine letters.

7. Minder papier

En natuurlijk niet onbelangrijk. Je bespaart heel wat papier door al die tijdschriften digitaal te lezen. Jij blij, klimaat blij!


Wij zijn verkocht! Jullie ook? Of je kiest voor digitaal tijdschriften lezen of niet, we wensen je véél leesplezier.


Bonustip: Toch liever de papieren Donald Duck?

Ontvangen jullie thuis toch liever een papieren tijdschrift? Je kunt de Donald Duck nu 4 maanden lezen voor €11,95 per maand, mét een Donald Duck rugzak, dekbedovertrek of leespakket erbij cadeau. Hoe leuk!