8x de lekkerste ijsjes van Twente

2 juni 2023
Waar kun je de lekkerste ijsjes van Twente kopen? Wij hebben een heel handig overzicht gemaakt van onze favoriete ijssalons. Dat wordt smullen!
De lekkerste ijsjes van Twente

Verkoelend, lekker en altijd een leuke traktatie voor jezelf én je kinderen...een ijsje! In iedere plaats is wel een ijssalon te vinden. Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

De IJskuip

Hier wordt het ijs op een ambachtelijke manier geproduceerd en dat is te proeven! Bovendien kun je wel even zoet zijn bij De IJskuip, want ze hebben er een gezellig terras, een speeltuin én verschillende dieren. 

IJssalon Van der Poel

Met meerdere vestigingen in Twente is IJssalon Van der Poel echt niet weg te denken uit dit rijtje. Vooral de Cookie-Caramel móet je proeven! Nieuw: nu ook een vestiging in Oldenzaal!

IJscotheek Van Olffen Almelo

In het centrum van Almelo, naast het Theaterhotel, vind je IJscotheek van Olffen. Je kunt kiezen uit heerlijke smaken, zoals Hazelnoot, Cappuccino of Citroen maar ze hebben ook wisselende smaken zoals Groene appel, Stroopwafel of Limoncello, die je echt een keer moet proeven.

Pelle's IJslokaal

In Deurningen is een ijslokaal verschenen, dat ze gerealiseerd hebben in de naastgelegen feestzaal. Hier kun je nu dagelijks terecht voor een heerlijk schepijsje!

La Bomba 

Deze ijssalon in Denekamp is erg populair en dat is niet voor niks. Bij La Bomba hebben ze namelijk heerlijk ijs.

IJssalon La Venezia

De origineel Italiaanse ijssalon La Venezia is gevestigd in het centrum van De Lutte. Ze bestaan al ruim 80 jaar en bereiden het ijs nog steeds volgens oude familierecepten.

Jut & Jul

Bij ijssalon Jut en Jul ben je in de zomer aan het juiste adres voor een ruim aanbod aan ijssoorten. Maar ook als je in de winter trek hebt in een ijsje, kan je langskomen! Naast een groot aantal vaste ijssmaken gaan ze ook mee met trends en seizoenen en worden ijssmaken hierop aangepast.

Bonvanie

In Wierden, Nijverdal en Rijssen pronkt in de winkels van Bonvanie het lekkerste assortiment aan chocolade, bonbons, ijs, ijstaarten, truffels, nougat, repen en andere lekkernijen. Daarnaast kunnen ze je van alles vertellen over de producten en ingrediënten en geven ze goed advies over de samenstelling van verschillende smaakcombinaties.


Een ijsje heb je natuurlijk pas echt verdiend na een lekkere wandeling. Wij hebben de leukste boswandelingen met kinderen in Twente voor je op een rijtje gezet.