September is kinderfeestjes maand!

1 september 2020
De maand september staat bij Kidsproof Twente in het teken van kinderfeestjes. Alle kinderen die de afgelopen periode jarig zijn geweest, gaan nu volop op zoek naar de tofste feestjes om hun verjaardag te kunnen vieren. Op onze Facebookpagina hebben we een aantal leuke winacties. Hieronder alvast wat tips...
Kinderfeestjes in Twente

Feestje op het Rutbeek

Voor welke combinatie je ook gaat, een kinderfeestje bij Skicentrum Moser is áltijd gaaf! Eerst klimmen of op survival en vervolgens in een band van de skihelling. Klinkt super cool toch? Volg ons op Facebook voor een winactie!

Spring een gat in de lucht

Geef al vanaf 4 personen een Krazy Jumpparty bij het mega coole trampolinepark in Enschede: Krazy Kangaroo. Ga lekker jumpen met je vrienden en kies één van de arrangementen om mee af te sluiten.

Feestje bij Hoge Boekel!

Als je een feestje viert bij Hoge Boekel in Enschede, heb je er zelf geen omkijken meer naar! Deze speeltuin staat garant voor een hele middag vertier op de vele glijbanen, trampolines en speeltoestellen. Plezier voor jong en oud!

Combi knalfeestjes

Kun je geen keuze maken tussen gamen, voetballen met je vrienden of het Sjoeterz spel? Kies dan gewoon voor een Combi Knalfeestje bij De Beleverij in Hengelo. Via onze Facebook pagina maak je binnenkort kans op zo'n tof feestje!

Alle ballen verzamelen

Trek je voetbalschoenen maar vast aan, want dit feestje bij FC Twente staat helemaal in het teken van voetbal! Het kinderfeestje bestaat uit een rondleiding met schatkistverhaal en 5 verschillende voetbalspellen. Als afsluiting krijg je patat met een snack!

Leef je uit!

Rennen, racen, spelen en lekker gek doen? Vier dan je kinderfeestje bij Avontura Enschede! Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag speelplezier! De mascottes Okke en Pi staan te wachten om samen met de kinderen op avontuur te gaan. 

Boerenfratsen in Raalte

Heb jij geen zin in rommel thuis? Of weten jullie niet hoe je lekkere frietjes moet bakken ;-)? Kom dan naar De Flierefluiter in Raalte. Een grote indoor- en outdoorspeeltuin, waar alles wordt geregeld voor een toffe verjaardag!

Een spetterend partijtje

Ken je De Wilder in Haaksbergen al? Dit subtropische zwemparadijs met golfslagbad is dé geschikte plek voor een fantastisch kinderfeestje. Gezellig samen glijden of zwemmen door de waterkreek. 

Nog meer tips...

GRATIS Doeboekjes

Wil je doeboek 1: Over alles wat vliegt & springt of liever doeboek 2: Over alles wat kruipt & loopt op de boerderij? Of allebei? Bij de supermarkt Jumbo krijg je ze gratis bij 3 On the way to PlanetProof Campina producten. Dus pak die boodschappentas maar vast!

Coronaproof trakteren

Mag jouw kind trakteren op school of kinderdagverblijf? Grote kans dat je nu alleen voorverpakte traktaties mag uitdelen. Geen idee wat je moet maken? Wij hebben 9 coronaproof traktaties voor je op een rijtje gezet. Makkelijk en snel, maar zeker niet minder leuk!


Volg ons op Facebook

Via onze Facebookpagina geven we regelmatig tips voor kinderfeestjes! In de komende week gaan we ook een aantal kinderfeestjes weggeven. Volg ons Facebook om kans te maken op zo'n supergaaf kinderfeestje.

En houd vooral onze Instagrampagina in de gaten voor de leukste tips!