5x Stoere uitjes voor kinderen

5 juni 2023
Gelukkig hoef je in Twente niet ver te zoeken naar stoere en avontuurlijke uitjes. Dit zijn een aantal van onze favorieten!

Beleef het in Zenderen

Bij De Beleverij, daar maak je wat mee! Van avontuurlijke kinder- tot complete familiefeestjes en van waanzinnige speurtochten tot hutten bouwen & spelen in de Nerf-arena. Zowel in- als outdoor vind je hier heel veel kinderactivteiten. Ook leuk: sluit de dag af in het pannenkoekenrestaurant.

De Beleverij

Dino's in twente

Deze zomer gaan jullie terug in de tijd op Vliegveld Twenthe, waar de dino's weer tot leven komen. Mis deze kans niet om bij de Dino Fabriek oog in oog te staan met ruim 50 levensgrote brullende dino’s. En ontdek het verhaal van professor Diffeloor in een half uur durend theaterstuk.

Dino Fabriek

Voetbalfans

Jouw jonge fan zijn favoriete voetbalteam laten ontmoeten? Het kan, als lid van de FC Twente Kidsclub! Met nog veel meer voordelen en toffe kinderactiviteiten.

Op grote hoogte

Zijn jullie ook graag buiten en niet bang voor hoogtes? Dan is het Boomkroonpad in Bad Iburg (Duitsland) jullie thrill spot! Wel een stukje rijden, maar écht de moeite waard.

Roetsj van de piste

Ooit gehoord van tubing? Bij Skicentrum Moser voelen kinderen de wind in hun haren en kriebels in hun buik terwijl ze naar beneden razen. In een opgeblazen band van de piste roetsjen, cool!

PS. Benieuwd naar de andere kindvriendelijke plekjes uit onze Hotspots gids? Bekijk ze in het overzicht.