• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

8x de leukste vakantiekampen

30 maart 2023
Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? In deze blog vind je een aantal toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is nog best een uitdaging met zoveel leuke opties!
Sport, zang, Engels leren en nog veel meer! Welk kamp past het beste bij jouw kind?

1. Acteren? Filmen? Zingen?Xapp ZomerKamp biedt de hele vakantie door verschillende vakantiekampen aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Kies voor het MusicalKamp, FilmKamp of ZangKamp. Bekijk de mogelijkheden voor een onvergetelijke week en schrijf je kind voor een van deze vette kampen in.

2. Zwemles op vakantieWil je dat je kind nog leert zwemmen voor de zomer? Dat kan tijdens een 2-weekse zwemcursus van 123Jump tijdens je meivakantie in Italië. Hoe lekker, zwemles in de ochtenden en de middagen eropuit! In de zomervakantie ook in Frankrijk. Bekijk hier de mogelijkheden en boek een zwemcursus.

3. Sportief op kampTijdens de schoolvakanties zijn er superleuke sportkampen bij SimonSPORT in Vught. Padel, hockey, tennis, voetbal of een combi. Een sportief (dag)kamp met allerlei creatieve spelvormen en toffe activiteiten. Ontdek alle ins & outs van deze sportieve kampen.

4. Supergaaf SnowCamp | 6-16 jrHet SnowCamp van SnowWorld is een 5-daags kamp voor zowel beginnende als gevorderde kids van 6 - 16 jaar. Een week vol met sneeuw, sport, nieuwe activiteiten en vooral véél plezier. Skiën, snowboarden en meer. Het SnowCamp is op 5 locaties in Nederland.

5. Summer Camp | 4+Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp met diverse locaties, van 9:00-16:00u, pre- en aftercare is optioneel. Echt tof! Klik voor meer informatie of om je kind aan te melden

6. Avontuurlijke zomerkampenIs je kind dol op actie, avontuur en outdoor? Dan zijn de zomerkampen van Club Adventure (5 t/m 13 jaar) echt een aanrader! O.a Outdoor Kids, Game & Reality Camp en Crea Girls Camp. Ook mogelijk zonder overnachting. Bekijk hier het hele aanbod van avontuurlijke zomerkampen.

7. Junior Camp | 10+Met het Junior Camp van Engels voor Bengels verblijven kids van groep 7 & 8 vijf dagen geheel verzorgd op Landhuis Rhijnauwen. Super stoer! Een week met coole Engelse lessen, volop activiteiten en een gezellig avondprogramma. Bekijk alle informatie en meld je kind aan voor een leerzame, avontuurlijke kampweek.

8. Kamp voor Sterren | 7-16 jaarVeel plezier maken én werken aan het zelfvertrouwen. Dat kan tijdens de mei-, zomer- en herfstvakantiekampen van De Ster. Kinderen leren hier met activiteiten en spelletjes hoe je vrienden maakt, 'nee' kunt zeggen en je weerbaarheid vergroot. Bekijk hier de kampweken.

Tips: hoe kies je een vakantiekamp?

Een week vol leuke activiteiten, plezier met andere kinderen en weer een stapje dichter bij zelfstandigheid. Maar hoe kies je nou een kamp dat écht bij jouw kind past? Waarvan je weet dat je zoon of dochter een fantastische week heeft? Lees het in onze blog: Zó kies je een leuk vakantiekamp voor je kind.

Op zoek naar meer leuke kampen bij jou in de buurt? Neem een kijkje in onze categorie 'Op kamp'. Deze staat vol leuke vakantiekampen voor je kind!