• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Arboretum Poort BultenTerug naar het overzicht

Fascinerend, uitdagend en mysterieus.... ontdek de wereldbomentuin zelf!
Een wandelgebied en een unieke leerschool van de natuur, dat is het parkachtig aangelegde Arboretum Poort Bulten. Een park vol me ongeveer 2.500 inheemse en uitheemse bomen en heesters. Elk jaargetijde heeft zijn eigen charme. Kortom een unieke "Wereldbomentuin".

Arboretum Poort Bulten ligt vlakbij De Lutte en wordt beheerd door Regio Twente, een samenwerkingsverband van alle Twentse gemeenten. Als één van de mooiste bomenparken van ons land is het zeker de moeite waard om het park eens te bezoeken.

Op het terrein van het arboretum is een informatiecentrum. Op plantenkijkdagen wordt zelfgekweekte honing, kaarsen en bijenwas verkocht. Er bevindt zich ook een leuke koffieschenkerij op het terrein. Kijk voor meer informatie over dit bijzondere park op de website via de roze button.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten in de regio? Schrijf je dan nu in voor onze Nieuwsbrief!

Arboretum Poort Bulten

Lossersestraat 68
7587 PZ De Lutte
Openingstijden Hele jaar geopend van zonsopgang tot zonsondergang Prijs Gratis toegang. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!