Camping De PoppeTerug naar het overzicht

Wil je samen met animatiefiguur Onky allerlei avonturen beleven? Ga dan op vakantie naar De Poppe!

Camping de Poppe is een leuke, kindvriendelijke camping tussen de dorpjes Markelo en Holten, midden in de prachtige Twentse natuur!

De Poppe is een echte familiecamping waarbij je kind(eren), van jong tot oud, zich zeker zullen vermaken! Met het animatieteam en het animatiefiguur Onky kunnen de kinderen knutselen en andere activiteiten doen. Er zijn (indoor) speeltuinen en er worden vaak leuke voorstellingen opgevoerd.

Soms gaan ze paardrijden en een andere keer leuke spelletjes doen op het sportveld. Zin om te zwemmen of springen? In het openlucht zwembad is een glijbaan en bij de recreatievijver is ook nog een grote trampoline!

De camping heeft ruime plaatsen, zowel in de schaduw als in de zon, een restaurant, ontbijtwinkel en goed sanitair. Neem via de roze button een kijkje op de website, hier vind je veel leuke foto's!

We hebben gave Eropuit tips voor je verzameld in de omgeving van de camping!

Camping De Poppe

Holterweg 23
7475 AT Markelo
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om met de kinderen te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Heerlijk om in het weekend of tijdens de vakantie een boswandeling met kinderen te maken.

Welke is jouw favoriet?