Op avontuur!Terug naar het overzicht

Op zoek naar avontuur en speelplezier? Dat kan bij Erve Brooks in Gelselaar!
Er is hier van alles te beleven! Voor jong en oud, binnen als buiten.

In de binnenspeeltuin kunnen de kleintjes tot 4 jaar kunnen zich heerlijk vermaken in de 'Hooiberg'. Voor de kids van 4 - 12 jaar is er de 'Steltenberg' met drie verdiepingen en overdekte ruimtes. De speeltuinen zijn voorzien van allerlei gave speeltoestellen voor nog meer speelplezier.

Ben je meer van het avontuur? Ga dan het Avonturenpad op. Dit pad van ongeveer 2km loopt door weilanden en singels met onderweg hindernissen, spelletjes en een wilgendorp. Kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het pad lopen.

En wil je écht eens wat anders, kies dan voor het Blotevoetenland! Een stuk land waar je heerlijk op je blote voeten kunt lopen over diverse ondergronden. Ook is er een riviertje met een klein een meertje waar de kids lekker kunnen spelen. Hoe leuk is dat! 

Trek gekregen van al die spanning en het avontuur? Bij Erve Brooks hebben ze ook een gezellige pannenkoekenboerderij!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website van Erve Brooks voor alle informatie en mogelijkheden! Klik door via de roze button.

Schrijf je vrijblijvend in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de leukste uitjes en activiteiten in Twente!

Erve Brooks

Broekhuisdijk 5
7275 CB Gelselaar
Openingstijden Zie website Prijs Zie website voor alle informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven van de leukste tips?

Op de hoogte blijven van de leukste tips?

De leukste uitjes en activiteiten voor kinderen in Twente. Die vind je natuurlijk op Kidsproof.nl. Wil je ze ook in je tijdlijn ontvangen?

Volg ons op Insta!