• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kinderboerderij EckbergeTerug naar het overzicht

Een leuk dagje spelen bij Hof van Eckberge maak je compleet met een bezoek aan de kinderboerderij!
Ontdek de dieren uit Noord- en Zuid Amerika en Australië in de kinderboerderij van Hof van Eckberge in Eibergen. Net buiten Twente in de Achterhoek, maar te leuk om niet te vermelden. 

In de kinderboerderij is altijd wat te zien, doen en beleven. Wat te denken van prachtige prairiehondjes en walibi's die je nog nooit van zo dichtbij hebt kunnen zien. Zij begroeten je graag! Het belevingspad voert je langs het groene en bloemrijke buitenterrein en alle verschillende dieren.

Op diverse plaatsen staan voederautomaten met diervoer. Zo wordt je meteen beste vriendjes en kun je ze van wel heel dichtbij bekijken. Bij de dierenverblijven staan displays met allerlei informatie. Een leuk en leerzaam uitje in de kinderboerderij.

Nog leuker: doe een dierenspeurtocht. Er zijn verschillende tochten, die aansluiten bij de leeftijd van de kids. De vragen leiden ze door de kinderboerderij. Spelenderwijs vinden ze de antwoorden.

Een echte aanrader, want naast de dierentuin heb je hier ook meerdere indoor & outdoor speelterreinen. Sla de bistro ook niet over! Ontzettend leuk als onderdeel van kinderfeestjes en schoolreisjes. Klik voor meer informatie via de roze button door naar de website.

Tip: op de hoogte blijven van alle leuke uitjes in Twente? Schrijf je dan vrijblijvend in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Hof van Eckberge

Lindveldseweg 1A
7151 NK Eibergen
Openingstijden Openingstijden voor actueleopeningstijden zie website / Prijs Zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!