Binnenspeeltuin Kids CityTerug naar het overzicht

Een kidsbios, piratenmuseum, kinderdisco en tal van leuke speeltoestellen maken het feest compleet!
Kinderen kunnen zich tijdens een dagje uit bij Kids City op het piratenschip naar hartenlust uitleven en zich van het ene avontuur in het andere storten.

Spelen in de mega binnenspeeltuin, 3 verdiepingen hoog met 50 attracties, een filmpje pakken in de kidsbios, even swingen in de echte Undersea kinderdiscotheek of een bezoekje brengen aan het piratenmuseum.

Voor de allerkleinsten is er een aparte, oftewel niet in de grote binnenspeeltuin geïntegreerde, Pamperzone. Een speeltuin vol zachte materialen en speciaal afgestemd op de speelbeleving voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Bij de binnenspeeltuin zijn voldoende zitplaatsen voor de volwassenen en natuurlijk een verzorgingsruimte. Daarnaast kunnen de kleintjes zich uitleven in constructiebedrijf ‘ Het Sloepje’ of in het kinderspeelkeukentje ‘ Het Kombuisje’. Veilig, overzichtelijk en van alle gemakken voorzien.

Terwijl de kinderen lekker ravotten kunnen de volwassenen genieten van onder andere een kopje koffie met een appelgebak of diverse lunchgerechten. Opa's en oma's krijgen het eerste kopje koffie gratis.

Tip: je kunt hier ook leuke kinderfeestjes vieren, zoals bijvoorbeeld een Kleine Zeemeermin of Peter Pan feestje! Meer informatie hierover vind je in onze categorie kinderfeestjes!

Kijk voor het complete overzicht van speeltuinen in Twente in onze Eropuit categorie!

Kids City

't Wooldrik 4
7621 AH Borne
Openingstijden

Ma en di: gesloten (alleen tijdens vakanties van 10:00 -19:00 uur geopend)
Woe:       12:00 tot 18:00 uur 
Don:        10:00 tot 17:00 uur
Vrij t/m zon: 10:00 tot 19:00 uur

Vakanties iedere dag van 10:00 tot 19:00 uur.
Prijs Kinderen 1-12 jaar: €4,95, Volw.: €1,95 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste blogs van dit moment

De leukste blogs van dit moment

Binnenkort zullen de blaadjes van de bomen vallen en kunnen we weer op zoek naar paddenstoelen. Wij hebben de leukste blogs van dit moment voor jullie verzameld.

Naar de blogs!