• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Binnenspeeltuin Kids CityTerug naar het overzicht

Een kidsbios, piratenmuseum, kinderdisco en tal van leuke speeltoestellen maken het feest compleet!
Dit is niet zomaar een binnenspeeltuin voor kinderen van  0 t/m 12 jaar. 'Doorsnee' kennen ze hier namelijk niet. 'Arrrr matey' en 'Schip ahoy; kennen ze wel! Hier speel je namelijk in een heus piraten thema. Naast de grote binnenspeeltuin is er een ‘pamperzone’ voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. En de leukste piraten.

Uit eten met kinderen? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Een uitgebreide menukaart zodat je zelf ook lekker kunt genieten terwijl de kinderen het piratenavontuur beleven.

Op het piratenschip vol vermaak gaan veiligheid en uitdagend spelen samen met gezelligheid, lekker eten en entertainment. Naast de verschillende faciliteiten kan je je laten schminken als een piraat. Daarna de benen en armen laten zwabberen in de onderwater disco. Even uitrusten in de piraten bios. Of kennismaken met onze kapitein Kid, Mattie de Scheepsmuis of Kitty de Kapiteinsvrouw.

Binnenkort ook met de spannendste piraten escaperoom (10+) ‘Wraak van Bloedbaard'. Speel het spel, kraak de codes en versla Bloedbaard.

Je kunt hier ook leuke kinderfeestjes vieren, zoals bijvoorbeeld Malle Mattie of Gekke Kiddie feestje! Meer informatie hierover vind je in onze categorie kinderfeestjes!

Tip: Kijk voor het complete overzicht van speeltuinen in Twente in onze Eropuit categorie!

Kids City

't Wooldrik 4
7621 AH Borne
Openingstijden zie website

 

Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Zomervakantie in Twente

Zomervakantie in Twente

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen, dichtbij huis of er op uit. Check hier de leukste zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!