icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Op ontdekking met SammyTerug naar het overzicht

Ontdek Noordoost-Twente samen met Salamander Sammy en de kinderschatkaart!
Er is altijd wat te beleven in Noordoost-Twente. De pientere salamander Sammy wil graag samen met jou op ontdekkingstocht. Hou jij van avontuur? Ga dan eens met kanovaren of klimmen.

Of ben je vooral gek op geschiedenis? Bezoek dan één van de musea, met speciale activiteiten voor kinderen. Gek op zwemmen? Neem dan een duik in één van de zwemwateren of zwembaden van Noordoost-Twente.

Dat er genoeg te doen is, dat is zeker! De Tourist Info’s in Noordoost-Twente hebben een gezamenlijke kinderschatkaart uitgegeven. Dat is een overzichtelijke plattegrond van Noordoost-Twente met daarop de musea en kinderactiviteiten duidelijk getekend en een overzicht van kinder-doe-locaties per categorie. Zoals bijvoorbeeld: midgetgolf, kinderboerderijen en speeltuinen.

Bij elke activiteit waarbij het stempelicoon Sammy staat kan een stempel worden gezet op de schatkaart, wanneer je 5 stempels hebt verzamelt kan je met je schatkaart naar één van de Tourist Info’s in Noordoost-Twente en ontvang je een cadeautje!

Super leuk natuurlijk! Ga jij op ontdekkingstocht met Sammy? Ga dan naar een Tourist Info bij jouw in de buurt en haal je kinderschatkaart!

Klik op de roze websitebutton om een Tourist Info bij jou in de buurt te vinden.

Wist je dat je de categorie ´Eropuit´ op onze website ook heel veel leuke plekjes in Twente kunt vinden?!

Kinderschatkaart


Tourist Info
Prijs Gratis Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Weer open

Weer open

Door de versoepelende maatregelen openen veel plekken hun deuren weer.

Wij geven deze partijen een roze WEER OPEN vlaggetje.

Bekijk hier welke dat zijn!