Jippie: dieren aaien!Terug naar het overzicht

Wil je lekker met de dieren knuffelen en aaien? Het mag bij Kinderboerderij De Wesseler!

Knuffelen
In het zuiden van Enschede ligt Kinderboerderij De Wesseler, waar je kind naar hartenlust met dieren kan knuffelen. Er leven veel verschillende dieren: van koe tot varken, van ezels tot schapen en geiten, maar ook een paard, konijnen, cavia’s zijn van heel dichtbij te bekijken. Deze dieren laten zich stuk voor stuk goed knuffelen.

Actief
Voor de kinderen zijn er natuurlijk speeltoestellen waar ze hun energie kwijt kunnen. Een aantal keren per jaar worden er verschillende activiteiten gehouden, van een Palmpaasfeest, een Schaapsscheerdag tot Sint Maarten.
De Kinderboerderij grenst aan het prachtige Wesselerbrinkpark. Hier kun je naast een gezellige korte wandeling met de kinderen ook fietsen en picknicken. Na een bezoekje aan de kinderboerderij kun je erg gezellig zitten bij het naastgelegen restaurant Pannenkoekenrestaurant “Le Pompidou”.

Kortom er is genoeg te beleven in en rond de kinderboerderij De Wesseler! Kijk voor de actuele activiteiten op de website (via de roze button).

Kijk hier voor een andere leuke kinderboerderij bij jou in de buurt!

Kinderboerderij De Wesseler

Wesselerweg 15A
7544 RP Enschede
Openingstijden Elke dag van 08:00-16:30 uur, op zaterdag en zondag van 09:00-16:30 uur. Prijs De kinderboerderij is vrij toegankelijk. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Korte cursussen bij Kaliber

Korte cursussen bij Kaliber

In oktober starten er weer leuke korte cursussen bij Kaliber Kunstenschool! Je maakt in een paar lessen kennis met het aanbod. Na de cursus kun je vaak gemakkelijk doorstromen in een jaarcursus.

Wanneer op mijn locatie?