icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Wandeling 't HolthuisTerug naar het overzicht

Hoe klein 't Holthuis ook is, alles is er. Een beek, essen, graslandjes, houtwallen en bossen.
Dit is een leuke wandeling met kinderen. Je komt er van alles tegen. Want hoe klein ’t Holthuis ook is, alles is er. Een beek, essen, graslandjes, houtwallen en bossen. Ontdek dat paden, essen, bossen hier allemaal slingeren. Niets heeft rechte lijn. Alles is gevoegd naar de patronen die de natuur in duizenden jaren heeft gevormd. Laat je verrassen door elke nieuwe bocht. Die levert steeds een verwonderlijk doorkijkje op. Kom in het vroege voorjaar genieten van de vrolijke voorjaarsbloeiers, bijvoorbeeld van vrolijke bosanemoontjes en bosviooltjes. Op ’t Holthuis bloeien ze kleurrijk en uitbundig.

Het leuke aan deze wandeling is, dat je onderweg allerlei uit hout gesneden dieren tegenkomt. Van een slang en een uil tot eekhoorntjes, overal zijn ze verstopt. Je loopt dicht langs de spoorbaan en het vliegveld, maar toch midden in de prachtige Twentse natuur.

De route start bij parkeerplaats 't Holthuis aan de Oude Postweg en is ongeveer 4 kilometer. Vanaf de parkeerplaats volg je de rode pijltjes (rechtdoor of rechtsaf). 

Tip: check ook onze blog met de leukste boswandelingen in Twente!

't Holthuis

Oude Postweg
Deurningen
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor de meivakantie

Tips voor de meivakantie

Ook in deze meivakantie thuis willen we natuurlijk leuke dingen doen met onze kids! Wij hebben er een heleboel voor je verzameld.

Naar de tips!