Wandelen in 't Lutterzand!Terug naar vorige pagina

  • Wandelen in 't Lutterzand!
  • Wandelen in 't Lutterzand!
Lutterzandweg 12,7587 LH De Lutte
Gezellig wandelen en daarna nog wat drinken? Dat kan bij Paviljoen 't Lutterzand in De Lutte!

Vanaf dit gezellige paviljoen zijn er verschillende mooie wandelroutes.

Ruim 20 km uitgezette paaltjes routes (5 routes). De wandelingen leiden je langs de mooiste plekjes van het Lutterzand. De kids kunnen er heerlijk rondrennen. En wat dacht je van een zgn. 'zandverstuiving'. Dat is echt gaaf voor de kinderen!

Voor minder-validen (rolstoel/scootmobiel e.d.) is het Lutterzand ook goed toegankelijk, via het brede pad richting de 'Greun'n Stet'. Geen bospaadjes waar je met een rolstoel overheen moet, maar een glad pad waar je gemakkelijk overheen kunt. Ook zeer geschikt om met de kinderwagen te wandelen. Daar word je blij van!

Nieuw in het Lutterzand is de 'Lutterzand Express'. Een elektrisch treintje dat je onder begeleiding van een natuurgids door dit mooie natuurgebied leidt. Het mooie aan dit treintje is, dat er plek is voor 1 rolstoel.

Ook leuk voor een familiedag of samen met oma en opa. Wel vooraf even reserveren. Prijzen vind je op de website. Via de roze button kom je rechtstreeks op de website van Paviljoen 't Lutterzand

En na zo'n heerlijke wandeling gezellig iets drinken of hapje eten bij Paviljoen 't Lutterzand. Dat heb je dan echt verdiend!

Tip: schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief. Dan mis je niets!

  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Paviljoen 't Lutterzand
Lutterzandweg 12
7587 LH De Lutte

Naar de website Direct mailen
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!