Wandelen in 't LutterzandTerug naar het overzicht

Gezellig wandelen en daarna nog wat drinken? Dat kan bij Paviljoen Lutterzand in De Lutte!

Vanaf dit gezellige paviljoen zijn er verschillende mooie wandelroutes.

Ruim 20 km uitgezette paaltjes routes (5 routes). De wandelingen leiden je langs de mooiste plekjes van het Lutterzand. De kids kunnen er heerlijk rondrennen. En wat dacht je van de 'zandverstuiving'. Echt gaaf!

Nieuw in het Lutterzand is de 'Lutterzand Express'. Een elektrisch treintje dat je onder begeleiding van een natuurgids door dit mooie natuurgebied leidt. Het mooie aan dit treintje is, dat er plek is voor 1 rolstoel.

Voor minder-validen (rolstoel/scootmobiel e.d.) is het Lutterzand ook goed toegankelijk, via het brede pad richting de 'Greun'n Stet'. Geen bospaadjes waar je met een rolstoel overheen moet, maar een glad pad waar je gemakkelijk overheen kunt. Ook zeer geschikt om met de kinderwagen te wandelen. Daar word je blij van.

En na zo'n heerlijke wandeling gezellig iets drinken of hapje eten bij Paviljoen Lutterzand. Dat heb je dan echt verdiend. Ook leuk voor een familiedag of samen met oma en opa. Wel vooraf even reserveren. Prijzen vind je op de website. Via de roze button kom je rechtstreeks op de website van Paviljoen Lutterzand. 

Tip: schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief. Dan mis je niets!

Paviljoen 't Lutterzand

Lutterzandweg 12
7587 LH De Lutte
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Volg jij ons al op Facebook?

Volg jij ons al op Facebook?

Op onze Facebookpagina delen we altijd de leukste tips. Like de pagina en blijf altijd op de hoogte!

Volg ons op Facebook