Speelbos Het LageveldTerug naar het overzicht

Heerlijk uitleven in het leuke speelbos op Recreatiepark Het Lageveld in Wierden!
In dit bijzondere speelbos vind je allerlei speeltoestellen van natuurlijke materialen die de kinderen aansporen om zelf te gaan spelen en dingen te gaan ontdekken!

Het gehele speelbos is opgebouwd met materialen die op de verschillende reactieparken in Twente te vinden waren; stammen acaciahout van het Hulsbeek, eikenstammen uit het Arboretum Poort Bulten en dennenstammen uit het bos op het Lageveld. Hoe gaaf is dat!

Je kunt je dus heerlijk uitleven in dit coole speelbos. Het is niet heel groot maar zeker de moeite waarde om naartoe te gaan! Op de ligweide rond het Lageveld kun je ook naar hartenlust spelen op de speeltoestellen.

Je kunt voordelig parkeren met de Parkeerpas. Op de site van Recreatiepark Het Lageveld vind je nog meer info over dit speelbos en andere activiteiten op het park. Klik direct door via de roze button.

Tip: kijk ook eens in onze Eropuit categorie. Daar hebben wij nog meer leuke uitjes voor je verzameld!

Recreatiepark Het Lageveld

Vriezenveenseweg 57
7641 PE Wierden
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Koningsdag 2024

Koningsdag 2024

Oranje boven in het Oosten. Want een feestje vieren, laat dat maar aan ons over. Vrijmarkten, optredens van grote én kleine artiesten, foodtrucks, spektakel en gezelligheid.
Er is echt ontzettend veel te doen. Je vind het hier allemaal overzichtelijk bij elkaar.

Naar het overzicht!