Gratis naar het RijksmuseumTerug naar het overzicht

Kunst kijken wordt nog leuker met de verzamelkoffer. En kids gaan gratis naar het Rijksmuseum Twenthe.
Voor kinderen van alle leeftijden organiseert het Rijksmuseum Twenthe elke dag activiteiten om jouw bezoek onvergetelijk te maken. En een mooi kado: toegang voor kinderen is geheel gratis.

Kinderen van alle leeftijden kunnen zich creatief uitleven als echte kunstenaars in de Kinder-doe-gallerij. Ontdek wat jij kunt maken met alle spullen in het doe-Paradijs.

Er zijn zeer regelmatig bijzondere tentoonstellingen in dit prachtige museum. Om het voor je kind, maar ook voor jezelf nog leuker te maken kunnen ze bij de entree een gave verzamelkoffer meenemen. De koffer zit bomvol met puzzels, leuke vragen, creatieve doe-opdrachten, spelletjes en nog veel meer dingen. Het bijzondere van de koffer is dat kinderen samen met jou, op een leuke en leerzame manier, het museum verkennen. Niks saais aan, zo'n museum!

Op de website staan alle activiteiten en tentoonstellingen vermeld. Via de roze button kom je direct op de site van Rijksmuseum Twenthe.

Tip: wij hebben nog een aantal leuke musea en Eropuit tips in en om Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal voor je verzameld.

Rijksmuseum Twenthe

Lasondersingel 129-131
7514 BP Enschede
Openingstijden Zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!