Het BinnensteBuitenBosTerug naar het overzicht

Klimmen, klauteren, spetteren en balanceren in een gewone speeltuin? Nee, in het BinnensteBuitenBos!

Midden in het centrum van Diepenheim lag een stuk beton. Niet echt aantrekkelijk om te spelen. Zo dachten ook de kinderen uit de buurt. Zij maakten een ontwerp voor een natuurlijke speelbos waar ze lekker zouden kunnen spelen. En wat denk je: aan hun oproep werd gehoor gegeven!

Met hulp van vrijwilligers is een prachtige speeltuin gecreëerd waar je vies mag worden, gek kunt doen en waar je vooral lekker jezelf kunt zijn. De waterstroompjes, pompen, balanceerbomen, klimtakken en zandplekken geven je in zomer en winter een eigen plek om te spelen, verstoppen en om hutten te bouwen.

Er worden door het jaar heen verschillende activiteiten georganiseerd, van paastakken maken tot een echte mini dag-camping van 3 dagen! Kijk op de website van het BinnensteBuitenBos voor het actuele activiteitenaanbod (via de roze button).

Tip: Zoek je een andere speeltuin om je in uit te leven? Klik op de link voor een uitgebreid overzicht!

Stichting BinnensteBuitenBos

Kuimgaarden 15
7458 AN Diepenheim
Openingstijden Het speelbos ligt in het centrum van Diepenheim en is vrij toegankelijk. Prijs Helemaal niets! Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Koningsdag 2024

Koningsdag 2024

Oranje boven in het Oosten. Want een feestje vieren, laat dat maar aan ons over. Vrijmarkten, optredens van grote én kleine artiesten, foodtrucks, spektakel en gezelligheid.
Er is echt ontzettend veel te doen. Je vind het hier allemaal overzichtelijk bij elkaar.

Naar het overzicht!