Stravinsky SlapenTerug naar het overzicht

Slapen in hartje Hengelo? Dan slaap je vanaf medio juli bij Stravinsky.
En heus niet alleen voor het lekkere eten!

Bij Stravinsky Eten, Drinken & Slapen houden ze niet van poespas. Dus bij hun geen roomservicebediendes met trolley, geen chocolaatjes op je kussen en geen zwaantjes van handdoeken. Wel vind je bij hun alle voorzieningen die je in een city hotel mag verwachten. En dat voor een zeer gastvrij bedrag!

Al hun kamers beschikken over een tweepersoonsbed, televisie, WiFi, een douche en een toilet. Voor vroege vogels serveren ze ontbijt op de kamer. Heb je geen haast? Slaap dan lekker uit en ontbijt in hun restaurant.

Kom je met je gezin? Kies dan voor aangrenzende kamers met een tussendeur. Kunnen de kids op hun eigen tv genieten van hun favoriete programma. Gezellig samen zonder dat je ze uit het oog verliest, maar met voldoende privacy voor een ieder.

En heb je zin om er met de kids op uit te gaan? We hebben de leukste plekje in Hengelo en omgeving voor je verzameld op onze themapagina Eropuit!

Stravinsky Eten, Drinken & Slapen

Burgemeester Jansenplein 20
7551 ED Hengelo
Openingstijden Alle dagen van de week
Prijs € 67,50 per kamer Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om met de kinderen te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Heerlijk om in het weekend of tijdens de vakantie een boswandeling met kinderen te maken.

Welke is jouw favoriet?