• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Theater SonnevanckTerug naar het overzicht

Verscholen in een cultureel straatje in Enschede vind je het prachtige Theater Sonnevanck!
Het bijzondere pand met zijn karakteristieke gevel ontdek je vanzelf als je de (stenen) rode loper vanaf de Walstraat het terrein op volgt. Je voelt direct bij binnenkomst de speciale sfeer. Het is klein en toch groots, rustig en toch vol energie!

Tijdens de voorstellingen in de kleine, gelijkvloerse zaal waar maximaal 90 kinderen met ouders zich kunnen inleven in het theaterspel, voel je je één met het verhaal.

Het jeugdtheatergezelschap van Theater Sonnevanck trakteert je op muziektheater dat een feest is voor ogen, oren, gevoel en verstand! Ze schudden je verbeeldingskracht wakker met spel, zang en live muziek. Aansprekend en met humor. Dat moet je een keer zelf meemaken!

Naast voorstellingen die zij verzorgen op basisscholen in Oost Nederland, zijn deze producties ook te zien in het Theater. Voor meer informatie over het theater klik je via de roze button door naar hun website.

Kijk in onze Uitagenda voor de voorstellingen die je de komende periode niet mag missen!

Theater Sonnevanck

Walstraat 2
7511 GH Enschede
Openingstijden Zie de website of onze uitagenda voor de actuele voorstellingen. Prijs Voor actuele prijzen per voorstelling zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!