Nostalgisch overnachtenTerug naar het overzicht

In Engelse sfeer en nostalgie overnachten. Dat kan in de vakantiehuisjes Dennenoord in Nutter!
Op het mooie erf van het originele Engelse Theehuis Dennenoord staan een zevental vrijstaande vakantiehuisjes midden in de bossen!

De huisjes beschikken over openslaande tuindeuren naar een veranda, waar je heerlijk kunt zitten en genieten van de natuur. De achterzijde van de huisjes grenzen aan een boomgaard of veldje. Lekker veel privacy!

Het huisje heeft een gezellig ingerichte woonkamer, keuken v.v. diverse apparatuur, separate badkamer en twee slaapkamers. Het knusse houten optrekje wordt verwarmd door een verwarming en vloerverwarming.

Op het erf is ook een speeltuintje met een leuke boomhut, glijbaan, schommel en zandbak voor de kleintjes aanwezig.

Er zijn in totaal 7 huisjes: 3 vrijstaande en 4 geschakelde. De huisjes zijn geschikt voor 4-5 personen. Sommige zelfs voor 6 personen. De geschakelde huisjes zijn geschikt voor 2 personen met mogelijkheid om een kinderbedje bij te plaatsen.

In het Theehuis Dennenoord kun je genieten van een echte Engelse High tea. Daarnaast staat het restaurant Barn, waar ze een unieke "evening tea" serveren.

Nieuwsgierig geworden naar deze unieke vakantiehuisjes? Bezoek hun website voor nog meer informatie en foto's. Je kunt via de roze button direct doorklikken.

Wil je weten wat er in de omgeving te doen is? Kijk in onze categorie Eropuit voor leuke tips!

Vakantiehuisjes Dennenoord

Vasserweg 35
7638 PK Nutter
Prijs Zie website voor de tarieven en beschikbaarheid Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om met de kinderen te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Heerlijk om in het weekend of tijdens de vakantie een boswandeling met kinderen te maken.

Welke is jouw favoriet?