Wildpark FrankenhofTerug naar het overzicht

Genieten van de natuur? Klimmen in een speeltuin? En wandelen door een sprookjesbos? Dat kan allemaal!

Wildpark Frankenhof, vlak over de grens in Reken, heeft drie attracties in één park! 

Het wildpark biedt rond 500 dieren onderdak. Rendieren, edelherten, wilde katten, prairiebizons, lynxen, moeflons, ezels, wildzwijnen, ooievaars, dwerggeiten, vossen, dassen, uilen en konijnen zijn slechts enkele daarvan.

De grote Avonturenspeelplaats biedt veel ruimte om te ravotten, spelen en klimmen. Al van ver ziet men de toren van de tapijtroetsjbaan in de avonturenspeelplaats. Deze is in totaal wel 12 meter hoog! Er zijn daarnaast nog veel meer leuke attracties dus ga het zelf ontdekken! 

 

Een bijzondere attractie voor de kleintjes is het Sprookjesbos. Op liefdevol aangeklede plekken zijn bekende sprookjes uitgebeeld. Velen daarvan komen na een druk op de knop tot leven.

Een nieuwe attractie in Wildpark Frankenhof: speelpark Canadian Beaver Mill. Op meer dan 2000 m2 vind je een avonturen-areaal voor jonge ontdekkers, gebaseerd op de bouwwijze van een originele zaagmolen uit het verre Canada.

En bij de vele picknickplekken kun je bij mooi weer zelfs barbecueën.

Wildpark Frankenhof is echt een super leuk uitje voor het hele gezin! Kijk voor meer informatie op de website via de roze button. 

 

Tip: Kijk voor meer leuke uitstapjes in onze categorie Eropuit!

 

Wildpark Frankenhof

Frankenstraße 32
48734 Reken
Openingstijden Maart t/m oktober dagelijks 9:00 tot 18:00 uur
November t/m februari dagelijks 10:00 tot 17:00 uur
Prijs 2 tot 14 jaar € 7, volwassen € 8, honden € 1 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Agenda van Sinterklaas

Agenda van Sinterklaas

Sinterklaas is heel druk in deze periode. Wil jij weten waar de Goedheiligman de komende tijd allemaal te zien is en welke activiteiten hij voor jullie op de planning heeft staan?

Bekijk zijn agenda!