icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

KanovarenTerug naar het overzicht

Boek een leuke familie-kanotocht over het kanaaltje tussen Denekamp en Lattrop.
Op gezette dagen in mei en juni kun je kanoën op het omleidingskanaal tussen Denekamp en Lattrop. De terugweg vanaf het uitstappunt gaat per stoere kickbike!

Het omleidingskanaal is een kanaaltje tussen De Lutte en Lattrop. Het kanaaltje heeft kraakhelder water en stroomt tussen de weilanden in noordelijke richting. Jullie komen op eigen gelegenheid naar het instappunt in de omgeving van Denekamp. Daar ga ja na de uitleg van onze instructeur te water. We varen met drie-persoons Canadese kano’s die net zo makkelijk met twee personen te varen zijn. Dus een gezin met vier personen vaart met twee bootjes, een gezin van drie met één bootje.

De tocht is ongeveer anderhalf uur, en bij het eindpunt vlak bij Lattrop staan Kickbikes klaar. Kickbikes zijn stoere steps met dikke banden en een een geveerd voorwiel. Hiermee kickbike je terug naar het startpunt.Kraakhelder water, mooie natuur en veel watervogels. 

Klik voor meer informatie en andere leuke activiteiten op de roze websitebutton.

Tip: wil je op de hoogte blijven van de laatste tips en nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Adventure King

Ambachtstraat 20
7587 BW De Lutte
Openingstijden Zie website Prijs € 17,- p.p. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Twente

Zomervakantie in Twente

Het is ZOMER en VAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check onze 14 zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!