Bibliotheek OldenzaalTerug naar het overzicht

Geen lekkere boeken (meer) in huis? Kom dan naar Bibliotheek Oldenzaal!
Hier hebben ze namelijk alles. Van knisper- en badboekjes voor de allerkleinsten tot voorleesboeken, DVD's en luisterboeken. 

Bibliotheek Oldenzaal is er voor iedereen. Jong en oud, lid of geen lid, je kunt er altijd binnenlopen en lekker rondneuzen of meedoen aan een activiteit, zoals een theatervoorstelling. 

Al vanaf 0 jaar kunnen kinderen, hun ouders en andere volwassenen kiezen uit een aantrekkelijke en ruimte collectie boeken, tijdschriften en films. 

De jeugdafdeling is gezellig ingericht met een aparte leesbank/hoek, een box, knuffels en lego. En heb je tijdens het uitzoeken van een boek zin in een kopje koffie of thee? Er is een fijne leestafel op de jeugdafdeling zodat je dichtbij je kind(eren) kunt zitten! 

Op de website van de bibliotheek vind je informatie over BoekStart 0-1 jaar, welke boeken nieuw in de bibliotheek te vinden zijn en welke activiteiten de komende tijd op de agenda staan! Klik door via de websitebutton.
Bibliotheek Hengelo, Hof van Twente en Oldenzaal werken samen. Boeken kunnen worden geleend voor 4 weken. Mocht je net iets te laat zijn met inleveren, is dat vanaf 01-01-24 boetevrij! Lidmaatschap tot 18 jaar is gratis.

Tip: kijk ook eens in onze Uitagenda voor activiteiten van de bieb.

Bibliotheek Oldenzaal

In den Vijfhoek 75
7571 DV Oldenzaal
Openingstijden Maandag t/m donderdag: 09.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.30 - 20.00 uur
Zaterdag: 09.30 - 16.00 uur
Zondag: Gesloten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!