• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kinderboerderij FeltsigtTerug naar het overzicht

Heerlijk dieren knuffelen, spelen in de speeltuin, de ballenbak of op de skelters - mét een groot terras.
In de Achterhoek, tussen Zutphen en Doetinchem staat deze mooie recreatie- en kinderboerderij. Samen spelen en genieten, dat vinden ze hier belangrijk.

Op de grote speelweide en in de hooischuur kunnen kinderen volop spelen. Er is een grote (deels overdekte) zandbak. Ze kunnen lekker hun energie kwijt met skelteren, fietsen of steppen op de skelterbaan. De waaghalzen zwieren met de kabelbaan naar beneden. Daarna kun je heerlijk tot rust komen met een cavia of konijn op schoot. Zelf zit je lekker op het grote terras. Geniet van de koffie (of thee, ijsjes, lunch en nog veel meer) en blije kindergezichtjes. Voor iedereen een onbezorgde, onvergetelijke dag!

De kinderen kunnen heel veel leren en willen nooit meer weg. Ideaal dus dat je hier ook een kinderfeestje kunt vieren.

Elke maand worden er leuke activeiten georganiseerd. Bijvoorbeeld de Oogstdag, of de dagen waarop je vers fruit uit de struiken en bomen op het erf mag plukken. Leuk én lekker natuurlijk. Ook is er een mais drive en een zonnebloem doolhof. Echt de moeite waard.

Tip: je vind nog veel meer heerlijke Achterhoekse uitjes in deze blog

Boerderij Feltsigt

Bekveldseweg 5
7255 KG Bekveld (Bronckhorst)
Openingstijden woensdag t/m zondag 13:00-18:00 Prijs €3,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!