• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

De MuseumfabriekTerug naar het overzicht

De Museumfabriek is een echt familiemuseum waar de toekomst wordt ontdekt!
Door te leren, spelen, werken, denken, experimenteren en te dromen. In het vernieuwde museum is de verbeelding aan de macht. De tentoonstellingen inspireren jong en oud om zelf dingen te bedenken, uit te proberen en in elkaar te zetten. 

In De Museumfabriek staat twee keer per jaar een ander fenomeen centraal. Houdt onze Uitagenda in de gaten voor de laatste nieuwtjes hierover.

Geschiedenis van Twente tot leven
De historische collecties van De Museumfabriek zijn altijd de grote inspiratiebron. Zij vertellen verhalen, brengen de geschiedenis van Twente tot leven, leggen verbanden met het heden en bieden houvast bij het ‘maken van de toekomst’.

Kijken, meedoen en beleven

De Museumfabriek is dus niet een natuurhistorisch museum, of een kunstmuseum, een oudheidkamer of een techniekmuseum. De Museumfabriek is het allemaal en allemaal tegelijkertijd. Ga snel kijken, meedoen en beleven in Enschede!

Op de website van De Museumfabriek vind je alle informatie en het volledige programma van de activiteiten in de werkplaats. Klik door via de roze websitebutton.

Tip: check regelmatig onze Uitagenda voor de leukste tips voor ouders en kids!

De Museumfabriek

Het Rozendaal 11
7523 XG Enschede
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!