• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Boerderij de NeethTerug naar het overzicht

De leukste boerderij van de Achterhoek. Gratis speeltuin, pannenkoekenrestaurant, museum én boerderij.
De leukste, dat is nogal een statement. Maar we snappen het wel, hier kun je je echt met het hele gezin heerlijk vermaken. Aalten ligt op 50 minuten van Oldenzaal. Perfect voor een dagje uit!

Pannenkoekenboerderij

Een oude karloods omgetoverd tot een pannenkoekenrestaurant. In het weekend smullen jullie hier van heelrijke pannekoeken. De kinderen kunnen spelen op de speelzolder. Een formule1-simulator, een air hockey tafel, legoblokken XXL, een glijbaan en veel ander speelgoed. Bij mooi weer gebruiken ze natuurlijk de speeltuin. Neem ook met z'n allen een kijkje op de boerderij.

Speeltuin

Speelhuisjes, een trampoline, kabelbaan, nestschommel, een konijnentuin… én een (selfservice) terras vanwaar je de hele speeltuin kunt overzien. Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn, kun jij dus heerlijk op het terras genieten. De speeltuin is dagelijks geopend van 1 april tot en met 30 september van 08:00 tot 20:00 uur en nog gratis ook.

Museum

Het museum heeft een unieke verzameling van gebruiksvoorwerpen van vroeger. Denk aan een gezellige boerenkeuken met geëmailleerde potten en pannen, verschillende kleine en grote landbouwwerktuigen, traditionele kledij en linnengoed van 1850 tot 1950 en veel meer.

Arrangementen

Er is hier echt een hoop te doen! Maak je bezoek compleet met 1 van de volgende opties. Wandel- en fietsarrangementen, e-scooters, diverse (creatieve) workshops, klootschieten, een boerderij-excursie, een museumbezoek, natuurexcursies o.l.v. een lokale gids of een excursie naar het dichtbij gelegen windmolenpark.

Tip: nog wat langer in de Achterhoek op avontuur? De leukste adressen vind je hier!

De Neeth

Neethweg 6
7122 RB Aalten
Openingstijden Restaurant: zaterdag 16:00-20:00 | zondag 12:00-20:00
Speeltuin: 08:00-20:00
Museum:in juli & augustus woensdags 13:30-17:00
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!