• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Op ontdekking met SammyTerug naar het overzicht

Ontdek Noordoost-Twente samen met Salamander Sammy en de kinderschatkaart!
De pientere salamander Sammy wil graag samen op ontdekkingstocht. Er is namelijk altijd wat te beleven in Noordoost-Twente. De Tourist Info’s in Noordoost-Twente hebben een gezamenlijke kinderschatkaart uitgegeven. Dat is een overzichtelijke plattegrond van Noordoost-Twente met daarop de musea en kinderactiviteiten duidelijk getekend en een overzicht van kinder-doe-locaties per categorie. Zoals bijvoorbeeld: midgetgolf, kinderboerderijen en speeltuinen.

Op zoek naar avontuur? Ga dan eens met kanovaren of klimmen. Gek op geschiedenis? Bezoek dan één van de musea, met speciale activiteiten voor kinderen. Toch liever zwemmen? Neem dan een duik in één van de zwemwateren of zwembaden van Noordoost-Twente.

Bij elke activiteit waarbij het stempelicoon Sammy staat kan een stempel worden gezet op de schatkaart, wanneer je 5 stempels hebt verzamelt kan je met je schatkaart naar één van de Tourist Info’s in Noordoost-Twente en ontvang je een cadeautje.

Super leuk natuurlijk! Ga jij op ontdekkingstocht met Sammy? Ga dan naar een Tourist Info bij jouw in de buurt en haal je kinderschatkaart.

Klik op de roze websitebutton om een Tourist Info bij jou in de buurt te vinden.

Wist je dat je de categorie ´Eropuit´ op onze website ook heel veel leuke plekjes in Twente kunt vinden?!

Kinderschatkaart


Tourist Info
Prijs Gratis Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!