Kinepolis EnschedeTerug naar het overzicht

Gezellig filmpje pakken? Bij Kinepolis in Enschede is genoeg te zien!
Of het nou slecht of goed weer is, bij Kinepolis is het hartstikke leuk om met je kind naar de film te gaan. Met pauze om even te plassen of wat lekkers te halen. Goed geregeld!

Kinepolis Enschede is gevestigd naast de Grolsch Veste en heeft 10 moderne zalen en 2.548 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en het personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn.

De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan gratis rondom de bioscoop en de bussen stoppen op loopafstand van de bioscoop.

Klik door naar de website van Kinepolis voor het actuele filmprogramma en het reserveren van je kaartje (via de roze button)!

Tip: check regelmatig onze Uitagenda voor de kinder- en gezinsfilms die in premiere gaan! Verder vind je op onze site het meest complete overzicht van kinderactiviteiten in Twente.

Kinepolis Enschede

Colosseum 60
7521 PT Enschede
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VOORJAARSVAKANTIE

VOORJAARSVAKANTIE

In Twente zijn weer zoveel leuke uitjes met kinderen deze vakantie! Wij hebben onze favoriete activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Bekijk onze tips >>