• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

MegapretTerug naar het overzicht

Megapret is de leukste speeltuin van de Achterhoek. Hier kunnen kinderen zich de hele dag vermaken.
Van een binnenspeeltuin tot een buitenspeeltuin, van midgetgolf tot een waterspeeltuin: alles is mogelijk bij Megapret. Het enorme oppervlak van het park maakt het het ideale speelparadijs voor kinderen. Maak er een familie-uitje van of plan hier je kinderfeestje!

Binnenpret is de ruim 1500 m2 grote indoor speeltuin, waar ieder kind zijn ei kwijt kan. Over het gehele speelparadijs zijn allerlei speeltoestellen te vinden. Van een groot klim- en klautertoestel tot een rodelbaan, verschillende ballenbakken en een blokkenhoek voor de wat jongere kinderen.

Buitenpret is de ruim 20.000 m2 grote buitenspeeltuin, waar kinderen zich op de meest fantastische toestellen uit kunnen leven. Ze doen hun eerste rijervaring op in het verkeersparkje en maken gebruik van de talloze speeltoestellen van het kinderpretpark. Ook ouders hoeven zich niet te vervelen, want er is van alles te beleven.

Het hele gezin kan terecht bij Megapret. Neem lekker plaats aan de bar of ga in de zon liggen op de weide terwijl de kinderen de dag van hun leven hebben. Er is een uitgebreid menu verkrijgbaar, dus ook aan de inwendige mens is gedacht.

Volg ons op Facebook en Instagram om de laatste nieuwtjes te weten te komen!

Megapret

De stegge 23
7137 NC Lievelde
Openingstijden Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag: 09.30 - 17.30 uur
Prijs Entree kind (1 t/m 15 jaar): € 7,25
Entree volwassenen: € 3,50
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!