Museum Natura DocetTerug naar het overzicht

Ontdek Twente door de ogen van een kikker of beleef het unieke, kleurrijke fantasiebos!

Doe, zie en leer bij Museum Natura Docet in Denekamp. Elke ruimte in het belevingsmuseum vertelt een eigen verhaal. Zo kom je alles te weten over de fossielen uit de Oertijd. Of van de bijzondere dieren en planten die al honderden jaren in Twente leven, vlak bij jou in de buurt!

Ontdek de spannende weg die de nachtuiltjes jou in het donker wijzen. Na deze ontdekkingsreis kunnen de kids nog lekker spelen in het fantasiebos. Een digitale, interactieve presentatie van waterstromen, dieren en bomen waar zelfs papa en mama hun ogen uitkijken. Uniek in Nederland.

Wil je meer weten over het museum? Of ben je nieuwsgierig naar de Kinderfeestjes die je er kunt vieren? Kijk dan (via de roze button) op de website.

Tip: wij hebben nog meer leuke Eropuit tips in Twente voor je verzameld!

Museum Natura Docet

Oldenzaalsestraat 39
7591 GL Denekamp
Openingstijden

Maandag t/m zondag | 10:00 tot 17:00 uur

 

Prijs Kinderen tot 4 jaar gratis. Kinderen 4 t/m 17 jaar € 8,50 / Vanaf 18 jaar € 9,50; museumkaart gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Koningsdag 2024

Koningsdag 2024

Oranje boven in het Oosten. Want een feestje vieren, laat dat maar aan ons over. Vrijmarkten, optredens van grote én kleine artiesten, foodtrucks, spektakel en gezelligheid.
Er is echt ontzettend veel te doen. Je vind het hier allemaal overzichtelijk bij elkaar.

Naar het overzicht!