• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

NaturZoo RheineTerug naar het overzicht

In de NaturZoo beleeft je de dieren van heel dichtbij. Van apen tot pinguïns, je ziet ze er allemaal!

Vlak over de grens in Duitsland vind je deze mooie NaturZoo. Op een half uurtje van Oldenzaal ideaal voor een exotisch dagje uit. Met allerlei prachtige dieren, een fijne speeltuin en ZooBistro, een mooie plek voor een hele dag vermaak met het hele gezin.

In het eerste apenbos in Duitsland ontmoet je bijvoorbeeld (bijna) in het wild levende berberapen. In de zeevogelvolière loopt je pinguïns tegen het gevederde lijf en in de doorloopvolière vliegen reigers en ibissen boven je hoofd. En er leven meer dan 100 witte ooievaars zelfs helemaal vrij. 

Kun je niet direct met de dieren in contact komen dan ontmoet je ze op ooghoogte. Zo zie je de zeehonden bij het duiken onder water en kun je op een kleine verhoging de gibbons in de boomtoppen bewonderen. Oog in oog met tijgers en lippenberen, wie wil dat nu niet!?

De verschillende observatiepunten geven de kids een spectaculaire uitkijkjes op de natuurlijk aangelegde buitenverblijven.

Kijk voor meer informatie op de website via de roze button.

Tip: Klik hier voor meer leuke uitjes in de natuur!

 

NatuurZoo Rheine

Salinenstraße 150
48432 Rheine
Openingstijden Het hele jaar vanaf 9:00 uur Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!