Het geheim van HadesTerug naar het overzicht

Tijdens deze fietsspeurtocht ga je het mysterie van Hades oplossen.
Overijssel zit vol met geheimen. Tijdens deze fietsspeurtocht ga je het mysterie van Hades oplossen. Dat doe je met moderne middelen zoals GPS en internet. De tocht begint bij de toeristeninfo in Oldenzaal. Je gaat de stad en het nabijgelegen bos verkennen.

Stap voor stap ontrafel je het geheim van Hades. Je kunt thuis al beginnen, maar om het geheim te ontrafelen zul je de route en de bossen moeten verkennen. Er ontvouwt zich een bizar avontuur waarbij werkelijkheid en spelwereld door elkaar lopen. Het spel is een combinatie van speurtocht, computerspel en film. In plaats van achter het beeldscherm te zitten, sta je letterlijk middenin het spel.

Je sluit aan bij een geheime organisatie die onderzoek doet naar mysteries in Twente. Sinds een paar dagen is een lid van deze organisatie spoorloos verdwenen. Het enige wat is teruggevonden is zijn tas met bewijsmateriaal. Wie of wat was hij op het spoor? Wat is er gebeurd met het verdwenen lid? Kun jij dit mysterie ontrafelen?

Prijs is per groep. Ideale groepsgrootte 4 tot 6 personen.Je kunt een arrangement boeken vanaf 4 personen, inclusief een kindermenu (kinderpizza, frisdrank en een ijsje).

Meer informatie is te lezen via de roze websitebutton.

Tip: bekijk ook andere leuke kinderfietsroutes in onze blog!

Oldenzaal Promotie

Grootestraat 35
7571 EK Oldenzaal
Openingstijden Zie website Prijs € 14,95 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste vakantiekampen

De leukste vakantiekampen

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? In onze blog vind je een aantal toffe vakantiekampen.

Naar de kampen