• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Oyfo KunstenschoolTerug naar het overzicht

Wat vinden de kinderen leuk om te doen? Ontdek een nieuwe hobby op de Kunstenschool.

Hier máken ze het namelijk leuk! Bekijk het ruime cursusaanbod. Ze hebben langlopende cursussen, maar ook korte. Perfect om wat uit te proberen! Wat dacht je van muziek, dans, theater of beeldende kunst? Je kunt o.a. kiezen uit:

Muziekles bij Oyfo

Heeft jouw kind een grote passie voor muziek of een goed gevoel voor ritme? Oyfo heeft veel ervaren docenten die een breed scala aan muzieklessen geven, er zit ongetwijfeld iets passends tussen!

Dansen bij Oyfo

Dans brengt zoveel meer dan alleen plezier! Je beweegt veel maar ook je motoriek, lenigheid, kracht en ritmegevoel wordt verbeterd. De ervaren dansdocenten van Oyfo zijn er om kinderen te begeleiden en ze met een glimlach te zien vertrekken aan het einde van de les. 

Beeldende kunst

Wil jouw kind graag iets maken met de handen? Oyfo heeft een ruim aanbod aan cursussen beeldende kunst. Verbeter je fotografie skills of maak je eigen sieraad. Misschien voelt jouw kind zich meer op z'n gemak in de houtwerkplaats of tijdens een cursus bronsgieten. Het aanbod van Oyfo bestaat uit verschillende korte en langere cursussen. 

Theaterlessen

Op een speelse manier toneel leren spelen? Kinderen leren van theaterdocent Nienke alle ins en outs van theaterspelen en acteren. En zoals Nienke zegt: “met theater kun je alle kanten op, als je maar durft te dromen." 

Klik op de roze websitebutton en schrijf ze direct online in. Twijfel je nog? Meld ze dan aan voor een gratis proefles!

Heb jij al eens een bezoekje gebracht aan Oyfo Techniekmuseum? Echt een leuk uitje met kinderen!

Oyfo Kunstenschool

Floris Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!